DISTRIBUÏDORS OFICIALS

BDP Software

Bdp Software és un conjunt de programes de gestió creats i desenvolupats per optimitzar i maximitzar els recursos de la tecnologia tàctil. Com a distribuïdors implantarem aquest software en el vostre punt de venta o restaurant amb les característiques que demaneu i oferirem el nostre servei tècnic.

Stratya ERP

Un programa de gestió integral modular, flexible i adaptable, que l’ajuda a agilitzar i estandarditzar els processos de gestió de la seva empresa de manera que aquesta sigui més productiva i rendible gràcies a la major eficiència del seu personal i a l’eliminació de processos redundants.

Eset NOD 32

Protegim el teu sistema amb la gama de productes de Eset. Una marca amb més de 30 anys en el mercat i una de les més galardonades.

ESET NOD32 és l’antivirus més ràpid i efectiu amb protecció spyware i malware que combat totes les amenaces a internet. L’eficàcia d’ESET NOD32 combinada amb la seva increïble velocitat d’anàlisi (entre 2 i 50 vegades més ràpid que la competència) ha merescut l’obtenció de prestigiosos premis internacionals.

SOLUCIONS D'IMPRESSIÓ

Brother

Ens encarreguem d’assesorar, instal·lar, configurar i realitzar el manteniment de impresores i equips multifunció. A més de la venta de consumibles per aquests.

Konica Minolta

Impresores amb escáner a3

SEGURETAT

Hornet Security

A Sistemes Figueres oferim un servei en solucions de seguretat en els àmbits de web, correu electronic i emmagatzematge de dades gràcies a Hornet Security, una empresa alemana que s’encarrega de oferir una comunicación perfecta i segura, via correu electrònic i internet.

WatchGuard

A Sistemes Figueres ens assegurem de que els nostres clients tinguin la millor seguretat, per això som distribuidors de WatchGuard la marca líder en seguretat informática.

Gama XTM

La família clàssica de WatchGuard, parlem d’una gamma UTM per a la seguretat perimetral, filtrat de contingut, millora de la productivitat i de les comunicacions (balanceig de línies, gestió d’ample de banda …). Tot això sota un programari d’administració fàcil i intuïtiu i un sistema de reports que us donarà total visibilitat del que està passant en la teva xarxa de cara a Internet. La gamma XTM us permetrà tenir protegides xarxes des de 2 a 5000 usuaris, amb un llicenciament totalment modular.

 

Gamma XCS

XCS és la gamma de solucions dedicades per al filtrat i securització del correu electrònic i filtrat web. WatchGuard ofereix solucions per a empreses des de 50 fins a desenes de milers d’usuaris. XCS incorpora l’última tecnologia anti spam en el seu sistema que combina les tècniques clàssiques de detecció basades en RBL, patrons, anàlisi d’imatges etc, amb un sistema de reputació punter.

 

Gamma Acces Point

L’última gamma en s’incorpori a la família de productes WatchGuard són els seus Access Point, són els socis perfectes dels seus germans de solucions UTM (XTM) Parlem d’una gamma amb 3 equips diferents, tant per a interior com per a exterior, amb fins a 16 SSID, fins a 2 ràdios i amb rendiments de fins a 600Mbps.

HOSTALERIA I COMERÇ

Sioges & Siodroid

Sioges és un software per a TPV senzill i econòmic per hostaleria, petits comerços i serveis a domicili.

Siodroid és un conjunt d’aplicacions innovadores desanvolupades en Android, per la gestió de punts de venta.

El primer programari de gestió per a Android, es presenta amb tres mòduls: SIODROID/pos, SIODROID/pad, i SIODROID/menú, podent així cobrir qualsevol necessitat del seu negoci.

Es caracteritza per la seva senzillesa d’ús, permetent operar de manera més àgil i eficient.

A Sistemes Figueres com a distribuidors et configurem el software amb les teves necessitats i de la empresa i t’oferim el nostre servei tècnic.

Cashkeeper

Cashkeeper és una empresa dedicada al diseny, fabricació i distribució de sistemes tencats de gestió d’efectiu.

Amb els seus gestors d’efectiu no t’hauràs de preocupar de que la caixa no quadri o en els canvis de turn o al final del dia.

Nosaltres com a distribuidors oficials et vindrem a instal·lar el gestor i oferirem suport tecnic.