MANTENIMENT D'EMPRESES

Oferim un servei tècnic informàtic PERSONALITZAT per a cada client segons les seves necessitats, tots ells tenen a la seva disposició l’assistència telefònica, control remot, resolució in-situ i possibilitat d’assistència fora d’horari comercial (sota demanda). A Sistemes Figueres ens desplacem a les instal·lacions del client tantes vegades com sigui necessari per a la solució d’avaries, problemes o dubtes, amb un temps de resposta molt breu.

COPIES DE SEGURETAT

La còpia de seguretat, també anomenada backup, és essencial per a garantir la disponibilitat de les nostres dades. Les còpies de seguretat són importants perquè hi ha multitud d’escenaris que poden provocar que les nostres dades deixin de ser accessibles. Per això, és totalment imprescindible disposar d’un sistema de còpia de seguretat adequat, amb un pla de retenció que s’ajusti a les necessitats de cada empresa.

Una còpia de seguretat ben feta ens protegeix de molts factors, com poden ser: errors humans, atacs de malware, robatoris o pèrdues, errors en els dispositius d’emmagatzematge, etc.

A Sistemes Figueres et proporcionarem còpies de seguretat gestionades que s’adaptaran a les necessitats de la teva empresa.

GESTIÓ DE LA SEGURETAT D'EMPRESES

Sistemes Figueres prestem serveis de seguretat informàtica oferint a les empreses diverses alternatives per protegir els seus sistemes d’informació.

SOLUCIONS WI-FI PROFESIONAL

Les infraestructures WiFi o xarxes sense fils WiFi actualment són una infraestructura de xarxa de primera necessitat en moltes empreses. Cada vegada són més els usuaris que complementen el seu treball diari amb tota mena d’equipaments que es connecten mitjançant tecnologia WiFi a la xarxa informàtica de l’empresa.

A Sistemes Figueres oferim solucions especialment dissenyades per a serveis Wifi a establiments públics i privats.

Disposem del servei més útil i actual, la instal·lació d’Hot-Spot. Gràcies a aquesta solució sense fil podran oferir als seus clients una connexió WIFI de qualitat al seu bar, restaurant, cafeteries i zones recreatives. A més també oferim les millors solucions especifiques per a centres mèdics, hotels, centres educatius, etc.