INSTAL·LACIÓ DE XARXES

Dissenyem i instal·lem infraestructures de cablejat estructurat en coure Categoria 6 i xarxes Wifi. Assessorem i subministrem tot tipus de materials de xarxes informàtiques, armaris Rack, Cables, sais, Patch panels, Routers, Switches, electrònica de xarxa.

FIREWALLS

A Sistemes Figueres oferim diferents tallafocs que creiem que millor s’adapten als nostres clients.
Mikrotīkls SIA, coneguda internacionalment com Mikrotik, és una companyia letona proveïdora de tecnologia disruptiva de maquinari i programari per a la creació de xarxes.
Mikrotik ofereix una gamma de productes més econòmics que s’adapten a petites empreses.

WatchGuard va ser el pioner en equips de seguretat, primer fabricant a nivell mundial que disseny un equip específic i propietari per al seu programari de seguretat ja el 1996. A l’any següent ja podien, en tenir aquesta revolucionària associació maquinari + programari, filtrar el contingut del trànsit de xarxa dels clients des de i cap a internet donant un rendiment molt superior respecte a la competència.

SERVIDORS

A Sistemes Figueres som experts en la implantació i manteniment de tot tipus de servidors per a empreses, que permeten centralitzar les dades que anteriorment van aparèixer disperses en cada ordinador. Venem i instal·lem servidors amb les últimes tecnologies, processadors, emmagatzematges (SAS i NL SAS), fonts redundants, tecnologia RAID per prevenir pèrdua de dades, etc.

RECUPERACIÓ DE DADES

A Sistemes Figueres oferim el servei de recuperació de dades en qualsevol tipus de suport: Disc dur, disc dur SCSI, disc dur IDE, targetes de memòria, etc.

EQUIPAMENT INFORMÀTIC

T’assessorem sobre el millor equipament informàtic que s’adeqüi a les teves necessitats. Treballem amb els millors fabricants d’ordinadors, impressores, perifèrics, TPV, servidors, etc. Només ens has de dir el que busques i nosaltres trobarem el millor per a tu i la teva empresa.