Dubtes més freqüents:

Com puc millorar la meva empresa?

Nosaltres ens encarreguem de tot. Es realitza una anàlisi de processos i funcionament, i es prepara el pressupost de les millores que es poden aplicar i les noves tecnologies que podem oferir.

Tinc errors a la meva xarxa interna i no sé què fer

Som especialistes en xarxes, pel que podem analitzar i configurar la seva xarxa amb pressupost previ.

És car millorar la informàtica de la meva empresa?

Treballem amb els millors preus del mercat, tant en obra, programari i maquinari. Siempre tindrem la millor oferta de preu i ens adaptem a les seves necessitats i pressupost.

Quan falla alguna cosa no trobo una solució ràpida.

Objectiu bàsic per a nosaltres és la rapidesa en resposta i solució, ja que sabem que les empreses no poden parar la seva feina diària, per la qual cosa respondrem i solucionarem en 24 hores, sempre que la solució no depengui d’altres causes.

Vull incorporar noves tecnologies, però no sé com.

Nosaltres ens encarreguem. Estudiem cada cas i les seves inquietuds, i aportem solucions i processos d’última generació, sempre informant i assessorant als nostres clients.

Estic interessat en el Núvol, però no sé com beneficiar-me.

Som especialistes en tot el relacionat amb el Núvol, i oferim diferents solucions de còpia de seguretat, ERP, programari en línia, etc.

He sofert atacs de virus i vaig perdre informació.

Ens encarreguem de restaurar sistemes amb còpies de seguretat prèvies.

Em preocupen els virus i no sé si estic preparat.

Avui dia, la informació que disposem és un bé molt important. Instal·lem sistemes de còpia de seguretat 100% efectius i on podem restaurar la seva empresa en poques hores, per a què no deixis de treballar ni perdis informació.

No troba solució al seu dubte?

Ompli el formulari amb les seves dades de contacte, indicant la seva consulta i el nostre departament d’Atenció al Client i Suport intentarà resoldre-la en menys de 24 hores.

Enviar formulari